Accessibility Tools

Újabb kínai érdeklődés megyénk iránt

A kínai Guangdong tartományának hattagú küldöttségét fogadta (csütörtökön) Polgárdy Imre a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke. A vendégek együttműködési szándéka konkrét javaslatokban is megnyilvánult.

Esküt tettek az ülnökök

A Megyeháza Szent István termében ünnepélyes esküt tettek a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése által választott ülnökök.

Ők a Veszprémi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság, a Veszprémi Törvényszék, valamint a fiatalkorúak büntető ügyeiben eljáró tanácsok tagjaiként fogják segíteni az igazságszolgáltatást.

Munkaülés a Megyeházán

Munkaterv szerint ülését tartotta a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése december 19-én délelőtt, a Megyeháza Szent István termében. A képviselők elfogadták a 2013. évi költségvetésről szóló 4/2013. (II.20.) számú önkormányzati rendeletet, valamint a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése megyei díjainak adományozásáról szóló 5/2013. (II.20.) rendelet módosításával megalapították a „Felelősség a közösségért és környezetért” díjat, melyet a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése közösen adományoz olyan vállalkozások számára, melyek társaságként vagy egyéni vállalkozóként vesznek részt a környezetért, annak fenntarthatóságáért folyó példaértékű munkában.

  • 8200 Veszprém, Megyeház tér 1

  • Telefon: (+36 88) 545 000

  • Telefax: (+36 88) 545-012

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Nyitvatartás: H-Cs: 7:30-16:00 P: 7:30-13:30